Jelentkezzen be hozzánk!

A komplikált gyökérkezeléseket rendelőnkben  speciális,  fogászati operációs LABOMED mikroszkóppal  végezzük el. Így azok a gyökércsatornák  is láthatóvá, kezelhetővé  válnak, melyek szabad szemmel  észrevehetetlenek. Orvosaink olyan nehezen megoldható esetekben is képesek sikeres beavatkozást elvégezni, ahol az általános fogorvosi gyakorlat már csődöt mondana.

Cirkónium-dioxid valamint alumínium-dioxod vázakat készítünk CAD/CAM technológiával. Ezen vázak kitűnő anyagtulajdonsággal, biokompatibilitással bírnak, valamint fehér, illetve fogszínű árnyalatuknak köszönhetően még élethűbb, esztétikailag magasabb szintű kerámia leplezést érhetünk el. Nézze meg videónkat a számítógépes gyártásról, hogy hogyan is készül a digitálisan megtervezett fogpótlás.

Rendelőnkben alkalmazott CEREC – CADCAM digitális fogászati technológiának köszönhetően a készített fogak tökéletes pontossággal tudják pótolni az első fogakat. Tekintsék meg videónkat, amelyen a digitális, komputerizált fogászat precizitása, megbízhatósága és a tökélyre vitt fogpótlás működés közben látható.

A CEREC a német Sirona (Siemenscsoport ) egyedülálló szabadalma, mely egy infravörös kamera segítségével közvetlenül a szájból ún. digitális, optikai letapogatás alapján lefényképezi a preparált fogat, így egyáltalán nincs szükség hagyományos lenyomat készítésére. Ez alapján a szoftver egy 3 dimenziós modellt  készít, majd a tervezőprogram lehetőséget ad a fogpótlás virtuális megformálásra.