Jelentkezzen be hozzánk!

Mikroszkópos gyökérkezelés

A komplikált gyökérkezeléseket  rendelőnkben  speciális,  fogászati operációs  mikroszkóppal  végezzük el. Így  azok  a gyökércsatornák  is láthatóvá, kezelhetővé  válnak, melyek szabad szemmel  észrevehetetlenek. Orvosaink  olyan  nehezen megoldható esetekben  is képesek  sikeres beavatkozást elvégezni, ahol az általános fogorvosi gyakorlat már csődöt mondana.

A mikroszkóppal végzett gyökérkezelés során

  • 10-25-szoros nagyításban látható a fog belső anatómiája.
  • a fogon lévő, szabad szemmel nem látható hajszálrepedések is felfedezhetővé válnak.
  • a beavatkozás minimál invazív lehet, ami azt jelenti, hogy a kezelés során legkevesebb ép foganyagot kell eltávolítani, ezáltal csökken a fog későbbi törésének kockázata.
  • a szabad szemmel nem látható gyökércsatornák kezelhetővé válnak ill. a hagyományostól eltérő formájú, lefutású gyökércsatornákat is tökéletesen ki lehet tisztítani.
  • a régi, rosszul funkcionáló gyökértömések maradéktalanul eltávolíthatók.
  • a mikroszkóp használatával nagyobb eséllyel távolíthatók el a gyökércsatornába betört műszerek is.
Hősök Tere Fogászat - Fogászati centrum mikroszkópos gyökérkezelés hs-dental.hu
Hősök Tere Fogászat - Fogászati centrum mikroszkópos gyökérkezelés hs-dental.hu

Még a legtapasztaltabb fogszakorvos sem képes szabad szemmel érzékelni azokat az apró szövetdarabokat vagy más, a fogcsatornákban megbújó anyagokat, amelyek a gyulladást kiválthatják. Sőt, néha maga a fogcsatorna üregrendszere is olyan extrém méretű vagy alakú, hogy mikroszkóp nélkül még megvizsgálni sem lehetne maradéktalanul.

Hősök Tere Fogászat - Fogászati centrum implantátumok hs-dental.hu Budapest mikroszkópos gyökérkezelés 1

Mikroszkópos vizsgálattal rögtön fel lehet deríteni, hol és hogyan kell preparálni a fogcsatornát, és ezután a panaszok jó eséllyel már nem jelentkeznek újra.

A komplikált gyökérkezeléseket  rendelőnkben  speciális,  fogászati operációs  mikroszkóppal  végezzük el. Így azok a gyökércsatornák is láthatóvá, kezelhetővé  válnak, melyek szabad szemmel  észrevehetetlenek. Orvosaink  olyan  nehezen megoldható esetekben is képesek  sikeres beavatkozást elvégezni, ahol az általános fogorvosi gyakorlat már csődöt mondana.

Hősök Tere Fogászat - Fogászati centrum implantátumok hs-dental.hu Budapest mikroszkópos gyökérkezelés 3

A mikroszkópos gyökérkezelés a legprecízebb beavatkozások közé tartozik. Időigényesebb, mint egy hagyományos gyökérkezelés, egy alkalom akár 1-1,5 óra hosszat is igénybe vehet. Fontos azonban tudni, hogy a csúcsminőségű gyökértömés, mint végeredmény mindennél fontosabb. A fog megmentésével egy időben megelőzhetjük a későbbi gyulladások kialakulását, ill. a gócbetegségek szövődményeit. Hagyományos módszerekkel előfordulhat, hogy bonyolult esetben 6-7 alkalommal is gyógyszert kell cserélni egy-egy gyökércsatornában,  mikroszkóppal általában  2-3 kezelés elegendő.

Fogfehérítés
AKCIÓ!

-60%
2024 február 1-től 
2024 április 30-ig.

132.000 Ft helyett

52.800 Ft

A csomag tartalma:

  • Teljes körú állapotfelmérés
  • Ultrahangos fogkő eltávolítás
  • Fogbarát LED fogfehérítés
  • Fluor tartalmú védőecsetelés

Fogászati kezelések

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek:
08.00-20.00-ig

Hívjon minket időpontért!

vagy

Vélemények

Pácienseink véleménye a fogorvosokról, fogászati kezeléseinkről.

Krisztián Bíró
Krisztián Bíró
2024-01-17
Best Dentist in Budapest!
Krisztián Bíró
Krisztián Bíró
2023-10-20
Legjobb fogászat
Borszek Harghita
Borszek Harghita
2023-09-14
Stop sesrching doctors and go to Dr Budai, he is Simply the Best, he Has got the expertise for all cases, acts prompt and professional!!! After long german experience, even in medical field,Dr Budai meant the savior from Heaven for me.
Fruzsa
Fruzsa
2023-06-09
Nagyon meg vagyok elégedve Makk Richárd doktor úr munkájával. A doktor úr teljesen fájdalommentesen eltávolította jobb alsó bölcsességfogamat, pedig nagyon féltem. Mindig volt hozzám egy-két jó szava, és folyamatosan tájékoztatott, mi történik épp. Az asszisztensek is nagyon kedvesek, a fogászat jól felszerelt, modern. Mindenkinek ajánlom a rendelőt, aki bölcsességfog műtétre vállalkozik.
George Aerts
George Aerts
2023-04-05
I decided recently to fix all teeth problems after doing nothing during the covid-period. Went back to HS-dental in the street where I live. Some weeks later with a lot if sessions and 4 bridges it is almost finished. I can say I am vety satisfied, first of all about the service itself and secondly for the very acceptable price-setting. I want to mention especially my very profesdional dentist, dr.Richard Makk, but also all assistants and very friendly receptionists. Can recommend them. Also good at English.
Dávid Megyeri
Dávid Megyeri
2023-01-25
Kedves,jófej és elképesztően profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Gyöngyi
Gyöngyi
2022-07-12
Professzionális ellátás, mindenre kiterjedő tájékoztatás, kedvesség, odafigyelés jellemzi a fogorvosi rendelőt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Digitális fogászat

3D tervezéssel a tökéletes eredményért.

Mikrosebészeti beavatkozások

Komplikált fogászati esetek kezelésére.

Fogászati Centrum

Fogászati kezelések A-tól Z-ig.

Ingyenes parkolás

Saját parkolóval rendelkezünk.

Digitális fogászat

3D tervezéssel a tökéletes eredményért.

Mikrosebészeti beavatkozások

Komplikált fogászati esetek kezelésére.

Fogászati Centrum

Fogászati kezelések A-tól Z-ig.

Ingyenes parkolás

Saját parkolóval rendelkezünk.

Elérhetőségeink:

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!