Jelentkezzen be hozzánk!

A gyerekek mosolya a legfontosabb! Elsődleges célunk a gyermekek bizalomkeltése, félelmeik eloszlatása. Fontos, hogy a gyerekek kiskoruktól kezdve rendszeres fogápolásra legyenek nevelve. Szeretnénk, hogy a szülőkkel együttműködve kiaknázzuk a megelőzésben rejlő lehetőségeket.

Kisgyermekek fogápolása, a rendszeres fogorvosi kontrollvizsgálat talán a legfontosabb. Egy lyukas tejfog ugyanúgy tud fájni, begyulladni, mint egy maradófog. A maradó fogak is csak a káros baktériumoktól mentes közegben tudnak majd egészségesen kibújni, s tovább fejlődni. Érdemes tehát a megelőzésre koncentrálni. Nem kezeltetni egy tejfogat, – csak azért, mert az majd úgyis kiesik – súlyos felelőtlenség.

A gyermekfogászat azt tartja szem előtt, hogy az első fogorvosi kezelés meghatározó élmény a kicsik számára, ezért kiemelkedő figyelemmel és türelemmel kezeljük őket. A gyerekek fogai speciális ellátást igényelnek. A magasan képzett szakértelem túl gyermekpszichológiai tudás és empátiás készség is szükséges.

Gyermekeink fogorvoshoz szoktatása, szájápolási szokásainak kialakítása nagyon fontos feladat. A tejfogak rendszeres, alapos tisztítása, féléves – éves ellenőrzése ugyanolyan meghatározó, mint később, a maradó fogak megóvása.

Tejfog tömés

Kis és közepes szuvasodás ellátása talán a leggyakoribb beavatkozás a fiatal pácienseknél. A tejfogak egészsége, rágóképessége megtartható egy töméssel, vagy elcsiszolással a fogváltásig a további romlás elkerülhető. Az elcsiszolás során a két fog között kialakuló szuvas üreget sima felszínné tisztíthatóvá csiszoljuk, majd a felületet egy kétfázisú ecsetelővel „impregnáljuk”.

Tejfog gyökérkezelés

A közhiedelemmel ellentétben a tejfogaknak is – méretükhöz képest – kifejlett gyökereik vannak. ( A maradó fogak előtörésével egy időben felszívódnak ) Ha a fogváltás előtt súlyosan sérül a tejfog elfertőződik, kezeletlenül gennyes, sipolyozó krónikus gyulladásokat okozhatnak.

Barázdazárás

A maradó rágófogak mély, sokszor tisztíthatatlan barázdáiban indul el leggyakrabban a szuvasodás. Barázdazárás révén a rágófelszín mélyének baktériummentes, hermetikus lezárása biztosítja azt, hogy azok tökéletesen tisztán tarthatók, így megelőzhető ott a káriesz kialakulása. Biztonsággal a fog előtörését követő hat hónapban végezhető el a barázdazárás, így kb. hat éves kortól ( a maradó 6-os fogak előtörésétől ), a maradó fogak megjelenésével párhuzamosan végezzük ezt a hatékony szuvasodást megelőző beavatkozást. Egy speciális kétfázisú ecsetelőoldattal a zománc felső rétegét ellenállóbbá tesszük a további támadások ellen.

Fogászati kezelések

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek:
08.00-20.00-ig

Hívjon minket időpontért!

vagy

Vélemények

Pácienseink véleménye a fogorvosokról, fogászati kezeléseinkről.

Krisztián Bíró
Krisztián Bíró
2024-01-17
Best Dentist in Budapest!
Krisztián Bíró
Krisztián Bíró
2023-10-20
Legjobb fogászat
Borszek Harghita
Borszek Harghita
2023-09-14
Stop sesrching doctors and go to Dr Budai, he is Simply the Best, he Has got the expertise for all cases, acts prompt and professional!!! After long german experience, even in medical field,Dr Budai meant the savior from Heaven for me.
Fruzsa
Fruzsa
2023-06-09
Nagyon meg vagyok elégedve Makk Richárd doktor úr munkájával. A doktor úr teljesen fájdalommentesen eltávolította jobb alsó bölcsességfogamat, pedig nagyon féltem. Mindig volt hozzám egy-két jó szava, és folyamatosan tájékoztatott, mi történik épp. Az asszisztensek is nagyon kedvesek, a fogászat jól felszerelt, modern. Mindenkinek ajánlom a rendelőt, aki bölcsességfog műtétre vállalkozik.
George Aerts
George Aerts
2023-04-05
I decided recently to fix all teeth problems after doing nothing during the covid-period. Went back to HS-dental in the street where I live. Some weeks later with a lot if sessions and 4 bridges it is almost finished. I can say I am vety satisfied, first of all about the service itself and secondly for the very acceptable price-setting. I want to mention especially my very profesdional dentist, dr.Richard Makk, but also all assistants and very friendly receptionists. Can recommend them. Also good at English.
Dávid Megyeri
Dávid Megyeri
2023-01-25
Kedves,jófej és elképesztően profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Gyöngyi
Gyöngyi
2022-07-12
Professzionális ellátás, mindenre kiterjedő tájékoztatás, kedvesség, odafigyelés jellemzi a fogorvosi rendelőt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Digitális fogászat

3D tervezéssel a tökéletes eredményért.

Mikrosebészeti beavatkozások

Komplikált fogászati esetek kezelésére.

Fogászati Centrum

Fogászati kezelések A-tól Z-ig.

Ingyenes parkolás

Saját parkolóval rendelkezünk.

Digitális fogászat

3D tervezéssel a tökéletes eredményért.

Mikrosebészeti beavatkozások

Komplikált fogászati esetek kezelésére.

Fogászati Centrum

Fogászati kezelések A-tól Z-ig.

Ingyenes parkolás

Saját parkolóval rendelkezünk.

Elérhetőségeink:

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!