Jelentkezzen be hozzánk!

Garancia fogászati kezelésekre

Egy hosszútávon sikeres fogászati terápia csak folyamatos orvos – páciens együttműködés és rendszeres kontroll révén valósulhat meg. Természetesen, az általunk elkészített fogorvosi munkákra, a beépített fogászati- és fogtechnikai anyagok minőségére garanciát vállalunk. Az egyes kezelés típusok eltérő garancia idejét az adott kezelést bemutató menüpont részletesen tartalmazza.

A garancia elsősorban az átadott fogmű minőségéről szól. A fogbél, fogágy, az íny gyulladásos betegségei, a gyökérkezeléssel kapcsolatos későbbi kórfolyamatok nem tartoznak a garancia körébe.

Teljes körű garanciát csak úgy tudunk hosszútávon vállalni, ha a páciensünk, az előre megbeszélt rendszerességgel rendelőnkben megjelenik kontroll vizsgálatra.
A garancia feltételei kezelésenként változhatnak. A fogpótlások eljövendő tartósságát a páciens egészségügyi állapotában, életvitelében, valamint higiéniai szokásaiban beálló kedvezőtlen változások is jelentősen befolyásolhatják. Ezek kellemetlen következményeire a jótállás nem terjed ki.

  • Szájsebészeti eljárással létrehozott munkákra 10 év garancia vonatkozik.
  • A rögzített fogpótlásokra 5 év garancia vonatkozik.
  • A kivehető fogpótlásokra 3 év garancia vonatkozik.
  • Fényrekötő esztétikai töméseinkre 1-3 év garancia vonatkozik.

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek:
08.00-20.00-ig

Hívjon minket időpontért!

vagy

Elérhetőségeink:

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!