Jelentkezzen be hozzánk!

Fogászati, szájsebészeti beavatkozások aneszteziológus közreműködésével

Aneszteziológus szakorvos közreműködésével rendelőnkben külön, erre a célra kialakított kezelőben lehetőség van arra, hogy bódításban végezzük el a fogászati, szájsebészeti beavatkozásokat. Azoknak a pácienseinknek ajánljuk ezt a megoldást, akik kontrollálhatatlan rettegéssel, már-már pánik reakcióval reagálnak a fogorvosi rendelőben  a legbanálisabb  beavatkozásokra is.

Pácienseinket a szedálás előtt egy alkalommal altató orvosunk megvizsgálja, és ha szükségesnek ítéli, labor vizsgálatot (vérkép, vércukor, máj-, vese funkció, ionok, prothrombin), EKG , ill. fél évnél nem régebbi tüdőszűrő-leletet kérhet.

Hogyan érkezzen éber szedálásra?

Kérjük, a beavatkozás megbeszélt időpontja előtt 1 órával érkezzen meg a rendelőnkbe. Javasoljuk, hogy kényelmes ruhát viseljen, kerülje a szoros ruhadarabokat. Ha a fogászati beavatkozás tovább tartana 1.5-2 óránál, szükséges hogy több lépésben történjék a kezelés. A szedálás így is lehetőséget teremt hosszú hetek munkáját egyszerre, kellemetlenségek nélkül elvégezni.

A szedálás menete:

A szedáció kezdetén, kézháton egy kis műanyag kanüllel vénát biztosítunk. Ezen keresztül adjuk Önnek az altató, ill. fájdalomcsillapító szereket. Az elalvást követően a nyelési reflexek kiesnek. Kérjük altatás előtt 6 órával ne egyen, és ne igyon semmit!

A beavatkozás alatt folyamatosan műszerekkel kontroll alatt tartjuk a pulzust, a vérnyomást és a vér oxigén szintjét (oxigenizációt). Ha esetenként szükséges, egy lélegeztető csövön keresztül tiszta oxigént adagolunk tüdejébe, azért, hogy a kissé felületesebb légzés rosszabb légcseréjét ellensúlyozzuk.

Az altatás után rendelőnkben kényelmesen kipihenheti a szedálás utóhatásait, majd amennyiben teljesen elmúlt a gyógyszerek hatása, kísérőjével otthonába távozhat.

Az altatás napján gépjárművet nem szabad vezetnie, elektromos, vagy vágó éllel rendelkező háztartási gépet, eszközt nem használhat!

Az altatásban végzett fogászati ellátás kényelmes, precíz, gyors a fogorvos számára nyugodt munkakörülményeket nyújt, pácienseink pedig „átalusszák” a félelmetesnek hitbeavatkozásokat.

Vannak olyan fogorvosi munkafázisok, amelyek precíz elvégzéséhez a páciens kooperációja szükséges, és teljesen fájdalmatlanok. Ezeket nem ajánljuk altatásban végeztetni. Ilyen például a harapás beállítása fogpótlások, vagy tömések szájba helyezése után.

Sok szeretettel és szakértelemmel várjuk!

Fogászati kezelések

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek:
08.00-20.00-ig

Hívjon minket időpontért!

vagy

Vélemények

Pácienseink véleménye a fogorvosokról, fogászati kezeléseinkről.

Krisztián Bíró
Krisztián Bíró
2024-01-17
Best Dentist in Budapest!
Krisztián Bíró
Krisztián Bíró
2023-10-20
Legjobb fogászat
Borszek Harghita
Borszek Harghita
2023-09-14
Stop sesrching doctors and go to Dr Budai, he is Simply the Best, he Has got the expertise for all cases, acts prompt and professional!!! After long german experience, even in medical field,Dr Budai meant the savior from Heaven for me.
Fruzsa
Fruzsa
2023-06-09
Nagyon meg vagyok elégedve Makk Richárd doktor úr munkájával. A doktor úr teljesen fájdalommentesen eltávolította jobb alsó bölcsességfogamat, pedig nagyon féltem. Mindig volt hozzám egy-két jó szava, és folyamatosan tájékoztatott, mi történik épp. Az asszisztensek is nagyon kedvesek, a fogászat jól felszerelt, modern. Mindenkinek ajánlom a rendelőt, aki bölcsességfog műtétre vállalkozik.
George Aerts
George Aerts
2023-04-05
I decided recently to fix all teeth problems after doing nothing during the covid-period. Went back to HS-dental in the street where I live. Some weeks later with a lot if sessions and 4 bridges it is almost finished. I can say I am vety satisfied, first of all about the service itself and secondly for the very acceptable price-setting. I want to mention especially my very profesdional dentist, dr.Richard Makk, but also all assistants and very friendly receptionists. Can recommend them. Also good at English.
Dávid Megyeri
Dávid Megyeri
2023-01-25
Kedves,jófej és elképesztően profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Gyöngyi
Gyöngyi
2022-07-12
Professzionális ellátás, mindenre kiterjedő tájékoztatás, kedvesség, odafigyelés jellemzi a fogorvosi rendelőt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Digitális fogászat

3D tervezéssel a tökéletes eredményért.

Mikrosebészeti beavatkozások

Komplikált fogászati esetek kezelésére.

Fogászati Centrum

Fogászati kezelések A-tól Z-ig.

Ingyenes parkolás

Saját parkolóval rendelkezünk.

Digitális fogászat

3D tervezéssel a tökéletes eredményért.

Mikrosebészeti beavatkozások

Komplikált fogászati esetek kezelésére.

Fogászati Centrum

Fogászati kezelések A-tól Z-ig.

Ingyenes parkolás

Saját parkolóval rendelkezünk.

Elérhetőségeink:

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!