Jelentkezzen be hozzánk!

Fogászati Centrum bemutatása

Rendelőnk Budapest –  a Világörökség részét képező – történelmi városrészében, a Hősök terén, a Milleniumi Emlékmű közvetlen közelében található. A több mint 100 éves, klasszikus polgári stílusban épült villa 560 m2-en ad otthont a legmodernebb digitális diagnosztikai és terápiás eszközökkel felszerelt fogászati centrumnak.

Heroes' Square Dental Center of Computerised Dentistry - Budapest
Hősök Tere Fogászat - Fogászati centrum implantátumok hs-dental.hu Budapest

Az épület külső, belső megjelenésében harmonikus ötvözetét adja az elegáns, klasszikus, konzervatív környezetnek és a modern, letisztult formavilággal rendelkező high-tech fogászati rendelőnek. Célunk a pácienseink magas szintű orvosi ellátása, a maximális biztonság és kényelem mellett.

A diagnózis felállításában a 3D-s fogászati CT röntgen a terápia megvalósulásában a CEREC számítógépes tervező és precíziós faragóegység segíti a még pontosabb munkában klinikánkat.

Implantációs eseteinkben az optimális megoldást egy 3D-s szájsebészeti tervező program segíti. A komplikált gyökérkezeléseket  pedig rendelőnkben  speciális, LABOMED fogászati operációs  mikroszkóppal  végezzük el. Így  orvosaink   olyan  nehezen megoldható esetekben  is képesek  sikeres beavatkozást elvégezni, ahol az általános fogorvosi gyakorlat már csődöt mondana.

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek:
08.00-20.00-ig