• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Magyar

1062 Budapest, Délibáb utca 30.
+36305714757, +3612560308.
 

Fogpótlások

Fogpótlások

Fogpótlás kisebb nagyobb foghiányok esztétikus rehabilitációját jelenti gyors egyszerűbb  vagy összetettebb beavatkozások útján. Megfelelő fogászati szituáció esetén nem minden esetben kell lecsiszolni a fogakat, nem kell minden esetben korona.

Fémre égetett koronák, hidak

Nem nemesfém, illetve nemesfém (arany) vázakra égetett porcelán leplezésű koronákat, hidakat készítünk reprodukálva a természetes fogak optikai tulajdonságait.

Fémmentes betétek (inlay), koronák, héjak

Az esztétikailag kiemelt területeken (front régió), valamint az egyre növekvő fémallergia következtében egyre inkább teret hódítanak a fémmentes fogpótlások.

Fémmentes hidak

Rövidebb foghiányokat, - egy, maximum két fog - lehetséges csak porcelánból ill. üvegszál erősítésű hibrid-műanyagból készült híddal pótolni. Ez készülhet a fogtechnikai laborban, préstechnológiával, vagy a fogorvosi rendelőben CADCAM eljárással. Nagyobb kiterjedésű, vagy hosszabb foghiányt áthidaló pótlások esetén erős vázra égetett porcelán leplezés biztosítja hogy megfeleljen a fogmű tartósság és az esztétika kettős követelményének.

Cirkónium-dioxid valamint alumínium-dioxod vázakat készítünk CAD/CAM technológiával. Ezen vázak kitűnő anyagtulajdonsággal, biokompatibilitással bírnak, valamint fehér, illetve fogszínű árnyalatuknak köszönhetően még élethűbb, esztétikailag magasabb szintű kerámia leplezést érhetünk el.

Kombinált fogpótlások (fix+kivehető)

Azokban az esetekben ahol jelentős a hiányzó fogak száma, már nem készíthető rögzített pótlás. Ha a meglévők stabilak, terhelhetők egy speciális korona vagy hídpótlást ragasztunk be véglegesen. Teljes fogsor (kivehető) a teljesen fogatlan állcsontokra készülő protézis. Ezeket speciális lenyomat-technika és arcíves harapás-regisztráció alapján készítjük IVOCLAR technológiával. Az így elkészült fogsorok maximálisan kihasználják az anatómiai adottságokat, a klinikai szituációt, olyan rögzítettség illetve a komfortérzet érhető el, hogy fogsorragasztó használata nélkül akár egy almába is bele tud harapni.
 

Kíváncsiak vagyunk a véleményére

Elérhetőség

Címünk:  1062 Budapest, Délibáb utca 30.
Rendelési idő:  Hétfő– Péntek 8 – 20
Telefonszámaink:
+3612560308
+36305714757
E-mail címünk:  fogaszat "kukac" hs-dental.hu