• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Magyar

1062 Budapest, Délibáb utca 30.
+36305714757, +3612560308.
 

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

A harmonikus, szép mosoly éke az arcnak, kedves jelzés a környezetünk felé,  mely a nyitottság, az ápoltság, a belso szépség pozitív üzenetét sugározza. A fogak formája, színe, nagysága helyzete döntő jelentőségű e harmónia megteremtésében.

Az esztétikai fogászat a hagyományos fogászati gyógyítás mellett kiemelt hangsúlyt fektet a természethű, szép megjelenés visszaállítására, javítására. Az esztétikai fogászat a fémmentes alapanyagok és modern technikák révén a magas esztétikai igényeknek is meg tud felelni a funkció tökéletes helyreállítására mellett egy fájdalommentes, minimál invazív terápia során. 

Frontfogak formatervezése - Smile design

Számos esetben, veleszületett adottságok, sérülések, vagy rosszul sikerült fogpótlások következtében az arc és a frontfogak harmóniája nem ideális, nem harmónikus. A pácienssel közösen, a fogtechnikus bevonásával, előre megtervezzük a  fogak formáját és azok elhelyezkedését, színét majd a szájban modellezve a végleges kontúrokat kialakítjuk.
 

Esztétikus fogszínű tömés (láthatatlan tömés)

A több színárnyalattal rendelkező, legmodernebb esztétikus tömőanyagokat alkalmazva „láthatatlan” restaurációkat készíthetünk.
 

Fogfehérítés

A jó megjelenés egészséges fehér fogakkal kezdődik. A szép, magabiztos mosoly ma már alapkövetelmény.

A fogak fehérítése manapság nagyon biztonságosan kivitelezhető, mely során a fogak színét úgy változtatjuk meg, hogy a szerkezetükben semmilyen változás nem történik. Vagyis a fehérítő anyag nem oldja, marja le az elszíneződéseket, mindössze átmenetileg a fog belsejébe bejutva az ott lerakódott pigmenteket bontja el, majd távozik onnan, anélkül, hogy maradandó károsodást okozna a fog szöveteiben.

A tartós, szövődmény mentes fogfehérítés előtt alapos fogászati, szájhigiéniai  vizsgálaton kell átesni. Ha a páciens szeretné fehéríteni a fogait, jöhet a fogorvos által személyre szabott otthoni vagy rendelői fogfehérítő kezelés.

 

Kíváncsiak vagyunk a véleményére

Elérhetőség

Címünk:  1062 Budapest, Délibáb utca 30.
Rendelési idő:  Hétfő– Péntek 8 – 20
Telefonszámaink:
+3612560308
+36305714757
E-mail címünk:  fogaszat "kukac" hs-dental.hu