• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Magyar

1062 Budapest, Délibáb utca 30.
+36305714757, +3612560308.
 

Mosolytervezés

Egy ember arcáról nyert benyomásunkat nagymértékben a fogai határozzák meg. Egy arc akkor szép, ha arányos, harmonikus. Kiterjedt foghiány, vagy egy rossz fogpótlás miatt megváltozhat a páciens alapvető arc harmóniája, "elveszíti az arcát". Kevesen tudják, hogy a nem látható oldalsó, rágó fogak felelősek az arc körvonalának, teltségének alapvető arányaiért. A frontfogak, tehát a látható fogak karakterét, pozícióját páciensünk ajak és orr formájához, a mimikai izmok működéséhez harmonizáljuk  Az arc ideális arányait műszeres harapásregisztrálás során állítjuk be..

Ön is szeretné látni, hogyan mutat majd mosolya a fogászati kezelések után? Szeretne egyéni mosolyt, mely kizárólag Önre jellemző?

A tökéletes mosoly ma már bárki számára elérhető,és a mosolytervezéssel az eredmény előre látható. A mosolytervezés során kialakított jövőkép sok esetben igen gyorsan modellezhető, és mint ideiglenes fogmű a páciens számára viselhető formában ölt testet. Így "test közelből"szerezhet funkcionális és esztétikai tapasztalatot a tervezett pótlásról.

A mosolytervezés előnye sokkal több annál, mint hogy a páciens előre lássa a kezelések előtt annak végeredményét. Számos lehetőséget teremt a fogorvos számára is:
-a minimális mértékű preparálás,így minimális foganyag veszteség mellett ideális eredmény elérése
-kizárja a tervezési hibák lehetőségét
-megkönnyíti a kommunikációt a fogorvos és a fogtechnikus között.

A fogtechnikus munkáját is nagymértékben megkönnyíti, ha a diagnózishoz és a tervezethez mosolytervezés által pontos paramétereket kap, hiszen így teljesen egyértelmű a várt eredmény, a mosolytervezés fotói teljes valójában megmutatják az elvárást, sokkal pontosabb lehet bármilyen leírásnál.
 

Kíváncsiak vagyunk a véleményére

Elérhetőség

Címünk:  1062 Budapest, Délibáb utca 30.
Rendelési idő:  Hétfő– Péntek 8 – 20
Telefonszámaink:
+3612560308
+36305714757
E-mail címünk:  fogaszat "kukac" hs-dental.hu