• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Magyar

1062 Budapest, Délibáb utca 30.
+36305714757, +3612560308.
 

Esztétikai fogfehérítés

A szép mosoly önbizalmat ad, elégedettséget, életörömöt, energiát sugároz. Az életünk során az életmódunktól függően (kávé, tea, vörösbor, fűszerek, dohányzás) egyre jobban elszíneződnek fogaink. A fogfehérítő hatású fogkrémek alapvetően nem tudják a fogak színét világosítani.

A fogorvosi rendelőben alkalmazott módszer viszont biztonságos és hatékony eszköz fogaink fehérebbé tételére. A fogfehérítés egy gél segítségével történik, amely a fog felszínén lerakódott elszíneződéseket a felszabaduló oxigén feloldja kellemetlen optikai hatásukat megszünteti.

Az esztétikai fogászat terén kulcsfontosságúak a különböző fogfehérítő módszerek

Két alapvető formája: az otthon végezhető illetve a rendelőben történő fogfehérítés.

Otthoni fogfehérítés a páciens fogairól vett lenyomat alapján szilikonból egy rugalmas sín készül, amelybe az fehérítő anyagot a páciens maga teszi bele, majd a sínt az alsó ill. felső fogakra helyezi.
A kezelés 1 hét - 10 napig tart, s 2-3 árnyalattal világosabb fogszín lesz az eredmény. Befolyásoló tényezők: pl. a páciens táplálkozási szokásai.

Rendelői fogfehérítés alkalmával a fogfehérítő anyagot a fogorvos a páciens fogaira helyezi, majd egy speciális lámpával megvilágítja. Ez az anyag magasabb koncentrációjú, segítségével akár 3-4 árnyalatnyi különbség is elérhető. A beavatkozás mindössze 2-3x15 percet vesz igénybe.
 

Kíváncsiak vagyunk a véleményére

Elérhetőség

Címünk:  1062 Budapest, Délibáb utca 30.
Rendelési idő:  Hétfő– Péntek 8 – 20
Telefonszámaink:
+3612560308
+36305714757
E-mail címünk:  fogaszat "kukac" hs-dental.hu