• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Magyar

1062 Budapest, Délibáb utca 30.
+36305714757, +3612560308.
 

Digitális kis röntgentől , 3 Dimenziós fogászati CT-ig

A sikeres gyógyítás alapja a pontos diagnózis. Rendelőnkben  külön erre célra speciálisan berendezett röntgen szoba  ad high-tech segítséget a minden részletre kiterjedő, hatékony kezelési terv felállításához.

A fogászati kis röntgenek elkészítéséhez a legmodernebb digitális szenzorok állnak rendelkezésre, melyek a legélesebb képminőség mellett a pácienseinket a lehető legkevesebb sugárterhelés éri. A szenzorok kis mérete lekerekített formálja, nem okoz kényelmetlenséget a páciensnek, sőt a gyermekek vizsgálata is könnyedén kivitelezhető.    

A hordozható röntgen készülék lehetővé teszi, a fogászati bármely kezelőegységben ülve kezelés közben is elkészítsük röntgenfelvételét. Használatával kiváló minőségű felvételek készíthető, amely azonnal számítógépre menthető és elemezhető, így adva lehetőséget a nehéz esetek megoldásához.


3 Dimenziós fogászati CT

 
Hősök tere fogászat - családbarát fájdalommentes fogászat és 3d CT a hősök terénA Galileos fogászati CT röntgenkészülék, 7,5 másodperc alatt 200 felvételt készít - minimális sugárterhelés mellett - a páciens alsó, felső állcsontjáról, fogairól, így az egész rágószervről teljes részletességgel 3 dimenziós képet kapunk.  Egy speciális számítógépes program segítségével minden irányból nagy nagyításban láthatóvá tehető a kezelendő fog gyökereinek lefutása, felismerhetők az előre nem látható anatómiai eltérések, ill. az esetleges gyulladás kiterjedése. Így a lehető legcélravezetőbb terápia választható elősegítve a gyors gyógyulást.  Ez a minden részletre kiterjedő felvétel a legalkalmasabb diagnosztikai eszköz a gócbetegségek felkutatásában.

Ennek az eljárásnak köszönhetően szinte milliméter vastagságú rétegekben pásztázhatjuk végig a fogak és az állcsontok kérdéses területét, beleértve az arcüreg és az orrüreg képleteit is.

Betegeink a CT felvételt CD lemezre kiírva megkaphatják.

 

 

 

 

 

Kíváncsiak vagyunk a véleményére

Elérhetőség

Címünk:  1062 Budapest, Délibáb utca 30.
Rendelési idő:  Hétfő– Péntek 8 – 20
Telefonszámaink:
+3612560308
+36305714757
E-mail címünk:  fogaszat "kukac" hs-dental.hu