• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Magyar

1062 Budapest, Délibáb utca 30.
+36305714757, +3612560308.
 

Gyermekfogászat

Gyermekfogászat

A gyerekek mosolya a legfontosabb! Elsődleges célunk a gyermekek bizalomkeltése, félelmeik eloszlatása. Fontos, hogy a gyerekek kiskoruktól kezdve rendszeres fogápolásra legyenek nevelve. Szeretnénk, hogy a szülőkkelegyüttműködve kiaknázzuk a megelőzésben rejlő lehetőségeket.

Kisgyermekek fogápolása, a rendszeres fogorvosi kontrollvizsgálat talán a legfontosabb,Egy lyukas tejfog ugyanúgy tud fájni, begyulladni, mint egy maradófog. A maradó fogak is csak a káros baktériumoktól mentes közegben tudnak majd egészségesen kibújni, s tovább fejlődni. Érdemes tehát a megelőzésre koncentrálni. Nem kezeltetni egy tejfogat, - csak azért, mert az majd úgyis kiesik – súlyos felelőtlenség.

A gyermekfogászat azt tartja szem előtt, hogy az első fogorvosi kezelés meghatározó élmény a kicsik számára, ezért kiemelkedő figyelemmel és türelemmel kezeljük őket. A gyerekek fogai speciális ellátást igényelnek, A magasan képzett szakértelem túl gyermekpszichológiai tudás és empátiás készség is szükséges.
 

Tejfog tömés

A tejfogak egészsége, rágóképessége megtartható egy töméssel, vagy elcsiszolással a fogváltásig a további romlás elkerülhető.

Tejfog gyökérkezelés

A közhiedelemmel ellentétben a tejfogaknak is - méretükhöz képest - kifejlett gyökereik vannak. A maradó fogak előtörése előtt fontos egészségük megőrzése.

Barázdazárás

Barázdazárás révén a rágófelszín mélyének baktériummentes, hermetikus lezárása biztosítja azt, hogy amaradó rágófogak tökéletesen tisztán tarthatók, így megelőzhető ott a káriesz kialakulása.

 

Share your feedback

CONTACT US

Address: 1062 Budapest, Délibáb utca 30.
Open:  Monday – Friday 8 – 20-ig
Telephone:  +36 1 2560308
                             +36 30 5714757
E-mail :  fogaszat"at"hs-dental.hu