• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Magyar

1062 Budapest, Délibáb utca 30.
+36305714757, +3612560308.
 

Metallfreie Restaurationen

Fémmentes fogpótlások

Fémmentes betétek (inlay), koronák, héjak

Az esztétikailag kiemelt területeken (front régió), valamint az egyre növekvő fémallergia következtében egyre inkább teret hódítanak a fémmentes fogpótlások. Betét a rágó fogakba kerül, ami a fogkorona sérült részét egészíti ki. Héjkészítésnél a metszőfogak külső, ajkak felőli felszínét preparáljuk, s erre az előkészített felszínre kerül a teljesen individualizált kerámia pótlás.
 
A korona a fog teljes külső részét pótolja. Ezen fémmentes pótlások készülhetnek teljes kerámiából égetett, CAD/CAM technológiával kialakított, illetve kompozit alapú, üvegszál erősítésű anyagokból.
 

Fémmentes hidak

Rövidebb foghiányokat, - egy, maximum két fog - lehetséges csak porcelánból ill. üvegszál erősítésű hibrid-műanyagból készült híddal pótolni. Ez készülhet a fogtechnikai laborban, préstechnológiával, vagy a fogorvosi rendelőben CADCAM eljárással. Nagyobb kiterjedésű, vagy hosszabb foghiányt áthidaló pótlások esetén erős vázra égetett porcelán leplezés biztosítja hogy megfeleljen a fogmű tartósság és az esztétika kettős követelményének.
 
Cirkónium-dioxid valamint alumínium-dioxod vázakat is készítünk CAD/CAM technológiával. Ezen vázak kitűnő anyagtulajdonsággal, biokompatibilitással bírnak, valamint fehér, illetve fogszínű árnyalatuknak köszönhetően még élethűbb, esztétikailag magasabb szintű kerámia leplezést érhetünk el.

 

Teilen Sie uns Ihre Meinung mit

KONTAKT

Konfigurieren
Adresse:  1062 Budapest, Délibáb utca 30.
Öffnungszeiten:  Montag – Freitag 8 – 20
Telefonnummer: +36 1 2560308
                   +36 30 5714757
E-mail:  fogaszat "kukac" hs-dental.hu